Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

37249 Mesaj 2584 Konu- Gönderen: 2056 Üye - Son üye: aslihan
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kilolarımızdan dolayı yaşadıklarımız :(  (Okunma Sayısı 1588 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asil Üye
Boy :174 Cm
Kilo : 147 ile başladım.Şimdi 111 Kg
Vki : 36.7
OfflineOffline
« Yanıtla #90 : 02 Temmuz 2010, 23:32:49 »

umarım  başarılı olursun ecosh. destekçiniz. ben şimdi çok yiyen insanlara kızıyorum . yemeğin bak ameliyat olunca ne tat kalıyor ne tuz insanın ağzında diyorum. bunu şu maksatla yazıyorum. midemiz doysada gözümüz doymuyor. ben yediğim şeylerin tadını daha uzun süre damağımda hissetmek istiyorum ama hemen tıkanıyoruz bu bi açıdan mutlu etsede sinirlerimi bozmuyorda değil. diyete p.tesi başlamamış olmanda sevindirici bir haber çünkü ben şu p.tesi başlıyorum diyenlere umutsuz vakkaa olarak bakıyorum laugh kendimden biliyorum  laugh

Bknz.( benzeyen konu bulunamadı.)

DOÇ.DR. Yunus Yavuz 04.03.2010 Lap. Sleeve Gastrektomi(Tüp mide)

Süper Üye
Boy :166 Cm
Kilo : Belirtilmemiş Kg
Vki : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #91 : 03 Temmuz 2010, 07:10:49 »

umarım  başarılı olursun ecosh. destekçiniz. ben şimdi çok yiyen insanlara kızıyorum . yemeğin bak ameliyat olunca ne tat kalıyor ne tuz insanın ağzında diyorum. bunu şu maksatla yazıyorum. midemiz doysada gözümüz doymuyor. ben yediğim şeylerin tadını daha uzun süre damağımda hissetmek istiyorum ama hemen tıkanıyoruz bu bi açıdan mutlu etsede sinirlerimi bozmuyorda değil. diyete p.tesi başlamamış olmanda sevindirici bir haber çünkü ben şu p.tesi başlıyorum diyenlere umutsuz vakkaa olarak bakıyorum laugh kendimden biliyorum  laugh
                                                                           kesinlikle sana katılıyorum sedacım.bende aynı düşünceler içerisindeyim.
Yeni Üye
*
Kilo : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #92 : 21 Temmuz 2010, 14:31:24 »

mrb lar siz benim yaşadıklarımı zaten yaşıyor yada yaşamışsınız geçenlerde yani en son yemeğe aldığım misafir benim soframda eşim ve çocuklarımın yanında beni hacı yatmaza benzetti ve çok kilolu olduğumu söyledi belkide hayatta canımı acıtan söylemlerden birisiydi çocuklarımın ve eşimin yanında öyle rencide oldumki anlatamam günlerce içimden çıkmadı ne diyelim allah kınayanada versin isteyenede
Asil Üye
Boy :? Cm
Kilo : ? Kg
Vki : ?
OfflineOffline
« Yanıtla #93 : 21 Temmuz 2010, 14:36:18 »

işte o insanlar küçük düşünen insanlar hiç üzülmeyın rabbım büyüktür hiç bırseyde bir şey yokken böbrek üstü bezı çalışmayı verir ondan sonra allahım ben nerde kıme ne yaptımda bana bunu verdın der diye el açar bunlar sizi güçlendiriyor merak etmeyın

sleve gastektromi  DOÇ.DR KORAY TEKİN  
  opere tarihi 14 nisan 2010
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ DENİZLİ
Yeni Üye
*
Kilo : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #94 : 23 Temmuz 2010, 17:32:31 »

aslında o söz son nokta oldu bende gastrit bypass oldum 18 gün oldu bakalım ne olcak
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #95 : 24 Temmuz 2010, 09:09:41 »

çok geçmiş olsun artık dahada iyi olcaksın hayırlısı ile

Yönetici
Boy :176 Cm
Kilo : 115 Kg
Vki : 37
OfflineOffline
« Yanıtla #96 : 26 Temmuz 2010, 17:35:34 »

Bir Türkle evli olan "İngiltere'nin en şişman" kadını, hastanede hayatını kaybetti, çünkü...

Tam 285 kilogram ağırlığında olan 40 yaşındaki Sharon Mevsimler, İngiltere'nin en şişman kadını olarak biliniyordu.

Bülent Mevsimler adlı Türkle evli olan Sharon, 2009 yılında altı yıldır verdiği mücadeleyi kazanarak Ulusal Sağlık Servisi'nin masraflarını karşılayacağı obezite ameliyatına hak kazandı.
Ameliyat öncesi 70 kilo vermesi gereken Sharon, Türk kocasına "yalvararak" kendisine getirttiği abur cuburları yediği için bu kiloları veremedi ve yatağa bağlı kaldı.

Kocası Bülent Mevsimler de, yataktan çıkamayan karısıyla ilgilenebilmek için işini bırakmıştı.

Hastanede tutulan Sharon, sıkı bir diyette olması gerekirken, aile üyelerine getirttiği "kızarmış tavuklar, balıklar ve abur cuburlar" yüzünden kilolarını korumaya devam etti.
Doktorları "Hastaneye ziyaretine gelenler, ona iyilik yaptıklarını düşünüyorlardı, ancak durum kesinlikle tersiydi" açıklamasını yaparken, Sharon Cumartesi günü geçirdiği bir kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Yetkililer Sharon'ın "ölümüne" yemek yediğini söylerken, ailesi konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

OBEZİTE KADERİNİZ DEĞİLDİR.HELE SİZİN İÇİN ASLA.
Roux-en-Y Gastric Bypass 08.08.2006
Yeni Üye
*
Boy :170 Cm
Kilo : 100+ Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #97 : 26 Temmuz 2010, 19:23:57 »

Ne kadar acı bir durum belkide ailesi destek olup ameliyatöncesi diyet yaptırsalardı belki hayatta olurdu.Elbette kişi kendisi istemeli zorlada olmaz.Allah Rahmet Eylesin Çok kiloluymuş.
Süper Üye
Boy :168 Cm
Kilo : 100 Kg
Vki : 35,4
OfflineOffline
« Yanıtla #98 : 29 Temmuz 2010, 04:13:05 »

Yani ne diyeyim cok acı ama bunu yapsa yapsa türkler yapar.olacak is degil Allah rahmet eylesin.
Yeni Üye
*
OfflineOffline
« Yanıtla #99 : 30 Temmuz 2010, 18:47:21 »

yes yes
Yeni Üye
*
Boy :164 Cm
Kilo : 113 Kg
Vki : 40
OfflineOffline
« Yanıtla #100 : 30 Ağustos 2010, 01:18:46 »

gecen gun iftara  davetliydik  bayagi kalabalik bir ortamdi servisteydik  bizde haliyle en son sofraya biz oturduk
 yanimdaki arkadasimda  hurma yokmu hurma yeseydik dedi  bende bir arkadasima dedimki  bize hurma getirsene diye bana ne dese begenirsiniz 
AZ YE CAMIZ AZ YE :) halbuki camiz gibi yiyen o ama 50 kilo  hic kimse kendine bakmiyor arkadaslar yarim kase de corba icsen camiz diyorlar iste bana :)
Süper Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #101 : 03 Eylül 2010, 20:40:05 »

Böyle dengesiz tiplere ifrit oluyorum ben. Banada bir yakınımızın yemekli davetinde akrabamız olan ama benim hiçç tanımadığım 50 yaşlarında bir adam az ye biraz az ye demişti. Densiz,hadsiz şey moralimi fena bozmuştu..
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #102 : 03 Eylül 2010, 20:55:22 »

arkadaşlar bu tiplere takılmayın onların yaptıkları kul hakkına gırıyor bence allah affetsin ama bızler sabretmeyı öğrendıgımız için dahada güçlenıp saglamlaşıyoruz
bu işler parayla degıl sırayla bu gün 50 kılo olan bı tip 3 günsonra 100 kıllo olur öyle bı dertle boğuşur ki feleği şaşar

Süper Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #103 : 04 Eylül 2010, 07:54:10 »

Galiba haklısın bulut. bana yakın çevremden 2 kişinin annemin ve kızkardeşimin acayip baskısı vardı 2-3 yıl önceye kadar. Sürekli iradesiz olduğumu, tembellikten spor yapmadığımı, başlayıp çabucak pes ettiğimi söyleyip duruyorlardı. 3-4 yıl sürdü bu.. İnanılmaz üzülüyordum. Birgün resmen dua ettim. Allahım bunlara çok değil 3-5 kilonun derdini ver diyet yapamasın beni anlasınlar dedim. annem 75 idi 80-82 oldu. Kızkardeşim 56-57 idi kendi rekor kilosunu 65i gördü. Moralleri acayip bozuldu birlikte diyet spor yapmaya kalktılar olmadı, takviye aldılar olmadı.. 1,5 yılda anca düştüler eski kilolarına. Bu olaydan sonra bakış acıları değisti. Hatta annem artık beni asırı kilolu değil hasta goruyor ve çok uzuluyor halime :((
Yeni Üye
*
Boy :163 Cm
Kilo : 140 Kg
Vki : 52
OfflineOffline
« Yanıtla #104 : Bugün 16:16:58 »

Bende kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama olay hiç gitmedi aklımdan.dayımlardaydım .dayımın oglu 2 kızardesıne ekmek arası yaptı.tabii kendinede . ben bende isterim dedim.ama bana yapmadı sen kılolusun yeme diye hiç unutmuyorum çok açtım üstelik,öyle kırılmıştım ki arghh.şimdi severım onu ama o an aklıma gelince kalbim sıkışır. mad

bende aranıza geleceklerden birisiyim.arkadaşlar bende uzun zamandır yazılarınızı okuyorum.ve hepinizi tanıyor gibiyim:)ama anca giriş yapabildim.öyle kararsızım ki.kelepçemi tüp mide mi yoksa bypass mı?hergün fikrim değişiyor.ama ne olursa olsun temeldeki istek bir.bende artık zayıf olmak istiyorummmmmmmm.feyzacım günlüğün harika ve ne olursa olsun bende op olunca bende layla nın günlüğü adı altında başlık açaçcam:)sağlıcakla kalın arkadaşlar...
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: