Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

37249 Mesaj 2584 Konu- Gönderen: 2056 Üye - Son üye: aslihan
Obezite Yardım ve Dayanışma PlatformuDayanışma AlanıSerbest KürsüArkadaşlar şu zayıflama hapları hakkında yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arkadaşlar şu zayıflama hapları hakkında yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!  (Okunma Sayısı 161 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Boy : Belirtilmemiş
Kilo : Belirtilmemiş
Vki : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« : 30 Haziran 2009, 22:37:51 »

Merhaba arkadaşlar,
ben sizlere şu Seda hanımın reklamını yaptığı Otomatik Engellendi zayıflama haplarından kullanan varmı diye sormak istiyorum. Lütfen kullanan varsa bana nasıl sonuç aldığını söyleyebilirmi. Çünkü bende kullanmak istiyorum, ama herhangi bir yan etkisi varmı yokmu çok merak ediyorum. Yan etkisi yok diyorlar ama kullanmadan önce sizlerden fikir almak istedim. Çünkü ben asla rejim yapamıyorum, kendimi biraz frenlemeye çalışıyorum ama bu çok zor. Bazen kendimden nefret ediyorum.
Nolur kullanan varsa bana cevap versin. Hepinize sağlıklar diliyorum........

Bu konuya 10. dereceden benzeyen | Bknz. arkadaşlar bana yardım edin
Asil Üye
Boy :--- Cm
Kilo : Op. Öncesi:128/şimdi:71,3 Kg
Vki : ---
OfflineOffline
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2009, 22:43:39 »

ismi reklama giriyor diye engellenmiş fakat doktorlar kesinlikle önermiyor.lahana kapsülü elma kapsülü gibi %100 bitkisel yalanı altında çıkan farklı farklı markalardaki ilaçları.bu siteden de kimsenin önerceğini sanmıyorum.bende o marka değil ama benzerini kullandım kötü deneyimle bırakmak zorunda kaldım.kesinlikle tavsiye etmem ayrıca çok yakının o dedğin ilacı kullandı pek işe yaramıyor parana,zamanına,en önemlisi sağlığına yazık.ufak bir ayrıntıda o ilacı bıraktıktan sonra çok fazlaısnı geriye alman.deneme bile derim.
sağlıklı kilosuz günler... cute

OP. TARİHİ: 07,07,2009
OP. TÜRÜ:LAP. SLEEVE GASTRECTOMİ(TÜP MİDE)
OP. SONRASI KAYBEDİLEN KG:57

HER ŞEY ÇOOOOOOK GÜZEL OLACAK :)))
Asil Üye
Boy :161 Cm
Kilo : 69 Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2009, 05:59:59 »

Daha onceki bir gorusumu aynen kopyaliyorum asagiya.

Ynt: Otomatik Engellendi
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2009, 15:21:18 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Lutfen bu tip ilaclara, takviyelere, 'dogal urunlere' itimat etmeyin. Donem donem  bu tip seyler moda oluyor. Isim degistirip, icerik ayarlayip piyasaya sunuyorlar. Cogu genelde Saglik Bakanligi onayli degil, Tarim Bakanligi onayli. Medikal tedavi altina sokulamadiklari icin 'dogal urun' kategorisinden suruluyorlar. Bu urun icin spesifik olarak bir arastirmam yok, yalniz Seda Syan ve Nadide Sultan gibi unlu insanlarla reklam yaptiklari icin cabuk duyuluyorlar, daha bir inandirici oluyorlar bazi kesimler icin. Insanlarin umutlariyla oynuyorlar. Seda Sayan bir kere diz kapaklarinin ic kismina bile liposuction yaptirmis bir insan. Estetik -Plastik- Rekonstruktif cerrahlar ellerinin altinda. Yeme gudusu iceriden onlenmedigi surece, disaridan uygulanan hic bir uygulama, terapi,ilac, karisim, mama,  krem, losyon ,vb seyler kalici cozum getirmez. Sevgiler...

LAP. MİNİ-GASTRİK BYPASS TARİHİ:17.07.2007

Dr. Onur Cagri KUTLU
Yeni Üye
*
Boy : Belirtilmemiş
Kilo : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2009, 13:28:02 »

burcu35li ve dnz35 arkadaşlar çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için, galiba bende kullanmıycam, ama ne yapıcam gerçekten bilemiyorum, bazen çok güzel gidiyor az yiyorum, ama bazen hiç birşey bana yetmiyor, işte bu yüzden çıkar bir yol arıyorum,
tekrar teşekkürler yanıtlarınız için.
Sağlıklar diliyorum.
Asil Üye
Boy :161 Cm
Kilo : 69 Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2009, 15:30:58 »

Su Tarim Bakanligi Saglik Bakanligi onayi muhabbetini daha once de duymustum, biliyordum, hakikaten dgoruymus:

Zayıflatıcı ürünler uyarısı 
ANKARA (A.A) -Gazi Üniversitesi (GÜ) Medikal Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çimen Karasu, gıda bütünleyici ya da zayıflamaya yardımcı bitkisel ürünlerin içeriklerinin tam olarak bilinmediğini ve zararlı olabileceğini belirterek, bu ürünlerin içerisine bazı kimyasal bileşiklerin yüksek dozlarda katılabildiği uyarısında bulundu.

Antiaging ve Estetik Tıp Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Karasu, özellikle bitkisel ürünlerin çoğunun hekim önerisi olmadan kullanıldığını ve bunların bilinçsiz tüketildiğinde sağlığı ciddi şekilde bozabileceğini söyledi. Doğadan elde edilen çeşitli bitkiler, kökler, yapraklar, çiçekler ile ile bunların karışımlarının çoğunlukla aktarlar tarafından hazırlanarak vatandaşa sunulduğunu belirten Karasu, ''Eczane ve marketlerde satılan (ilaç olmayan) ürünler de Tarım Bakanlığından ruhsatlıdır. Oysa bu ürünler Sağlık Bakanlığından ruhsat almalıdır'' dedi.

Karasu, bitkisel destekleyicilerin herkes için uygun olup olmadığının bilimsel olarak tespit edilmiş ve güvenilirliklerinin ispatlanmış olması gerektiğini ifade ederek, özellikle zayıflatma amacıyla kullanılan ürünlerin iştah kesici ilaç olarak kullanılan çok sayıda etkili maddeyi içerebildiğini bildirdi. Karasu, ''İçerisinde 'krom pikolinat' gibi elementleri içeren ve zayıflatıcı iddiasıyla satılan ürünlerin ambalajlarında ya da internet sitelerinde önerilen dozlar da uluslararası değerlerin oldukça üzerindedir. Bu da
çok tehlikelidir'' diye konuştu. Zayıflamak amaçlı kullanılan ürünlerin ''bitkisel kökenli ilaç'' olmadığını vurgulayan Karasu, ''Sentetik, bitkisel, hayvansal ya da mantarlardan elde edilen etken maddenin ilaç olabilmesi için belli standartları içermesi gerekiyor'' dedi. Karasu, belli bir miktarda bitkisel ekstrayı içeren herhangi
karışımın ilaç olabilmesi için faz deneylerinin tamamlanmış olması gerektiğini ifade etti.

Karasu, doğru kullanılmadığında bitkisel destekleyicilerin de en az ilaç kadar ölümcül olabileceğine işaret etti.

LAP. MİNİ-GASTRİK BYPASS TARİHİ:17.07.2007

Dr. Onur Cagri KUTLU
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: