Arkadaslar merhaba, cevaplar icin tesekkurler. Lutfen kendinizi sinirlamayin, illa ki operasyon gecirmis olmaniz gerekmez, aklinizda hic boyle bir sey yoksa bile katilin. Baska hic kimsenin yaninda olamayacaginiz kadar rahat hissedebileceginiz birkac bol kahkahali saat olacagina eminim:) Ne yediginize ne kadar yediginize masadaki hickimse 'lokma sayarcasina' bakmayacak :) Operasyon gecirenler tecrubeleriyle ve tavsiyeleriyle yardimci olacaktir, akliniza takilan sorulari yanitlayacaktir. Bir de operasyon gecirmis olanlardan ricam eski fotograflarini da yanlarinda getirsin. Ben getirecegim :) Motivasyon olacagina eminim. Bulusma yeri konusunda ben de merkezi bir yer olmasindan yanayim ancak dnz35 arkadasimiz henuz yeni operasyon gecirdi ve hareket kabiliyeti az. Musadenizle onun evinden cikip gelebilecegi uzaklikta bir yer olsun derim. Hatay taraflarinda oturuyor, 'yok ben iyilesirim Alsancak-Konak taraflarina gelebilirim ' derse neden olmasin. Bikac gune sekillenmis olur sanirim konu. Lutfen siteye erisimi olmayip da gelebilecek arkadaslara da duyurun. Sevgiler...
Canım sağol çok düşüncelisin
Artık kendim çıkabiliyorum istedğiniz yere gelirim konak alsancak olabilir