Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

37249 Mesaj 2584 Konu- Gönderen: 2056 Üye - Son üye: aslihan
Obezite Yardım ve Dayanışma PlatformuDayanışma AlanıDestek Grubuuzun süre aynı dıyetı yapıgım için artık kılo veremıyorum
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: uzun süre aynı dıyetı yapıgım için artık kılo veremıyorum  (Okunma Sayısı 952 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Boy : Belirtilmemiş
Kilo : Belirtilmemiş
Vki : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« : 25 Şubat 2007, 15:24:46 »

4 aydır aynı dıyetı yapıyorum artık kıloda vermıyorum  sabıtlendım yardım edın bana ve yenı bır  dıyet gönderın lütfen( özelikle dıyeısyenlere dıyorum ) hiç bır rahatsızlıgım yok gayet saglıklıyım  ve 20 kılo  verecem ..sadece oburum:)

Bu konuya 2. dereceden benzeyen | Bknz. uzun bir aradan sonra ....
Ziyaretçi

Esracım diyetisyen değilim, ama en az artık onlar kadar bilgiliymm... diiyetler bi işe yaramazz.. yeme alışkanlığını değiştirerekk vee hareketleirni arttırarakk bol bol hareket yapp.. bunun yolu budurr... benn hem obezite eğitimi almış uzaman diyetisyenlere hemde genel diyetisyenlere endokolincilere akapunturculara gide gele.. önüme gelen her ediyeti yapa evet hepsinide kilo verdimm ama bellii süre sonra hepsinde duraklam devri yaşadım her seferinde sil baştan başlangıç noktama döndümmmmm kilo vereceğime hep katlanarakk kilo almaya başladım.. Şu anda aşırı şişman bir obeziteyim.. Ameliyat kararı aldım 2 haftaya kalmadan hastaneye yatıcam 3 ay ordaa ameliyat edilebilecek akdar zayıflatılacağım.. sonra ameliyatt.. sonra bir ömre yayılması geren beslenme düzenini sağlamam gerekiyor.. Senin 20 kilon var ve oldukça az diyeti unut her zaman yediklerini azaltıpp hareket oranını arttıracaksınn en sağlıklı yöntem bu... diğerleri hepsi yalan,,

ilaçlarr, diet için hazırlanmış tüm ürünler (herballife, yapıştırılan diyet bantları), onun bunun yaptığı o ünlü diyetler aydaa herhangi bi diyet hepsi boşş... eğer hepsii boş olmasaydıı... benimde zamanında 20 kilo fazlalığım vardı o zamanlar verirdim sabitlerdim.. ama öle değill tüm bu saydıkalrım insanın vücud dengesini metabolizmasını bozuyorr her diyetde vucut kendini yeni bir koruma sistemi geliştiriyorr.. o yüzdenn hep başlanan noktaya dönülüyorr...

Ben şimdi bıçak altına yatacağım... çünküü ölümcül risk teşkil ediyor artık kilolarım benim içinn.. :-?

Umarım, Sağlıklı bi şekilde kilolarını verirsin ve sabitlersin.. Ondan sonrada sağlıklı beslenme düzenini otutturursun... Başarılar..
Yeni Üye
*
OfflineOffline
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2007, 07:10:15 »

bilgilerin için tşk yasam tarzımı degiştirdim artık çok daha dıkkatlı yıyorum  sadece kılom sabıtlendı  bırz daha düşmek istiyorum spor yapma sansım yok sezeryanla dogum yaptım 3 ay önce o yüzden spor yok :)  
amaliyatına gelınce sımdıden geçmiş olsun dıyor basarılar dılıyorum oldukça zor bı karar ve zor bı süreçtesın allah yardımcın olsun...(bu arada vermem  gereken kılo 50 dı 30 gıttı kaldı 20)
Aktif Üye
**
OfflineOffline
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2007, 15:22:57 »

slm esra ben kendıme bır sıstem uyguluyorum onu senınle paylasabılırım gercı kalorı degerı ne kadar bılmıyoru mama tahmınımce 1200 cıvarı sanırım ben 165 boyundayım ve yakslaık senın kadar kıloluyum metabolızma hızım 1200 bu dogrultuda belkı sana fıkır verebılır...

sabah
2 bardak su
peynır+ıkı dılım ekmek (yada tost kasarlı olabılır bu ben bazen dısarda sabah kahvaltısı yaptıgım ıcın dıetısyenın onerısı)
salatalık domates her turlu yesıllık serbest
cay

sabahtan yaklasık 2-3 saat sonra
2 bardak su
 meyve 1 porsıyon ya da ıkı o sana kalmıs onmelı olman ac kalmaman ama asırıda doymaman

ogle
2 bardak su
sebze yemegı 2 yemek kasıgı yag ıle pısırebılırsın doyuncaya kadar ye ben genelde 10 kısıkta doyuyorum ama benımle beraber bır arkadasıma da bu dıyetı verdı o ıkı tabakta doyuyor o onemlı degılmıs ama dısarda yıyecek olursan sebzeyı 1 tabagı gecme
1 dılım ekmek
1 kase yogurt
yagsız salata
(eger yemegı daha az yaglı pısırebılırsen salatna yag 1 tatlı kasıgı koyabılırsın)

ogle ıle ıkındı aradı yanı ogleden yaklasık 3 saat sonra genedle bu bende 4.30 gıbı oluyor sen onu ona gore ayarla
2 bardak su
bu kısım sana kalmıs doktor bana onerıler getırdı bu onerıler dogrultusunda yıyıroum
1 tane gofret veya yarım sımıt+peynır veya sandvıc peynırlı veya ıkı kup dondurma veya bır kucuk dılım kek bu hazırlarda olabılır veya 1 bardak sut veya 1 paket dıet urun bunalr sana kalmıs bu kısım sana aıt ıstedıgın ıyıyorsun

aksam bu genelde benım saat 7.30 gıbı oluyor
2 bardak su
yıne sebze yemegı oglenın aynısı ama kalsıyum fazla olamsın dıye bu sefer yogurt yeme
1 dılım ekmek

saat  22 00
gıbı o saatlere yakın 2 porsıyon meyve ve ya dıet urun veya grısını gıbı hafıf seyler

Haftada 3 gun et yıyebılırısn ıstedıgın gıbı sebze yok ama ekmegı kaldırıp pılav makarna ekleyebılırsın onların degısımın ıbılıyorsundur zaten

benım kı bu umarım ısıne yarar bu dıette acıkma olmuyor sık sık yedıgın ıcın yemeklere de saldırmıyorsun yanı ben saldırmadım pztesı basladım haftada 1 kılo verecegımı soyledı doktor spor eklersen daha da verırsın ben duzenlı spor yapıyorum bununla hayatıma bır cekı duzen verecegıme ınanıyorum :) ben 7 ayda 10 kılo aldım ve onunu kesmezsem bu boyle devam edecek gıbı bu benı korkuttugu ıcın yedıklerıme ozen gosterıyorum artık umarım ısıne yarar gorusmek uzere
Banlıfe sana kolay gelsın zor bır karar vermıssın hersey gonlunce olsun ıyı haberlerını beklıyoruz :)
Yeni Üye
*
OfflineOffline
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2007, 07:57:37 »

tşk  işime yaradı gerçekten sagol bu arada 4 kılo daha verdım :)
Aktif Üye
**
OfflineOffline
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2007, 20:06:34 »

sevındım :)
Asil Üye
Boy :165 Cm
Kilo : 70 Kg
Vki : 25,7
OfflineOffline
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2007, 23:17:36 »

esra tekrar kilo vermene çok sevindim umarım herşey güzel gider. tebrikler

MİNİ GASTRİK BYPAS 27/02/2007
YENİ BİR HAYATA MERHABA....
Daimi Üye
Boy :178 Cm
OfflineOffline
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2007, 10:31:13 »

merhaba esra yaptığın diet hakkında bilgi verirmisin nasıluyguladın anlatabilirmisin

hayatı akışına bırakmayınn savaşınn yoksa baskalarının hayatlarını yasarsınız:)
Yeni Üye
*
OfflineOffline
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2007, 09:47:16 »

merhaba esracım;

gerçekten kilo vermene çok sevindim.bende aynı şekilde diyet yapıyorum.3 hafta oldu 5,700 kg verdim.herkese tavsiye ederim.

şişman olmak kaderimiz olmasın!!!  :-)  :-)  :-)
Daimi Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #9 : 28 Mayıs 2010, 20:06:58 »

Bu liste güzele benziyor deneyeceğim teşekkürler. cute

slm esra ben kendıme bır sıstem uyguluyorum onu senınle paylasabılırım gercı kalorı degerı ne kadar bılmıyoru mama tahmınımce 1200 cıvarı sanırım ben 165 boyundayım ve yakslaık senın kadar kıloluyum metabolızma hızım 1200 bu dogrultuda belkı sana fıkır verebılır...

sabah
2 bardak su
peynır+ıkı dılım ekmek (yada tost kasarlı olabılır bu ben bazen dısarda sabah kahvaltısı yaptıgım ıcın dıetısyenın onerısı)
salatalık domates her turlu yesıllık serbest
cay

sabahtan yaklasık 2-3 saat sonra
2 bardak su
 meyve 1 porsıyon ya da ıkı o sana kalmıs onmelı olman ac kalmaman ama asırıda doymaman

ogle
2 bardak su
sebze yemegı 2 yemek kasıgı yag ıle pısırebılırsın doyuncaya kadar ye ben genelde 10 kısıkta doyuyorum ama benımle beraber bır arkadasıma da bu dıyetı verdı o ıkı tabakta doyuyor o onemlı degılmıs ama dısarda yıyecek olursan sebzeyı 1 tabagı gecme
1 dılım ekmek
1 kase yogurt
yagsız salata
(eger yemegı daha az yaglı pısırebılırsen salatna yag 1 tatlı kasıgı koyabılırsın)

ogle ıle ıkındı aradı yanı ogleden yaklasık 3 saat sonra genedle bu bende 4.30 gıbı oluyor sen onu ona gore ayarla
2 bardak su
bu kısım sana kalmıs doktor bana onerıler getırdı bu onerıler dogrultusunda yıyıroum
1 tane gofret veya yarım sımıt+peynır veya sandvıc peynırlı veya ıkı kup dondurma veya bır kucuk dılım kek bu hazırlarda olabılır veya 1 bardak sut veya 1 paket dıet urun bunalr sana kalmıs bu kısım sana aıt ıstedıgın ıyıyorsun

aksam bu genelde benım saat 7.30 gıbı oluyor
2 bardak su
yıne sebze yemegı oglenın aynısı ama kalsıyum fazla olamsın dıye bu sefer yogurt yeme
1 dılım ekmek

saat  22 00
gıbı o saatlere yakın 2 porsıyon meyve ve ya dıet urun veya grısını gıbı hafıf seyler

Haftada 3 gun et yıyebılırısn ıstedıgın gıbı sebze yok ama ekmegı kaldırıp pılav makarna ekleyebılırsın onların degısımın ıbılıyorsundur zaten

benım kı bu umarım ısıne yarar bu dıette acıkma olmuyor sık sık yedıgın ıcın yemeklere de saldırmıyorsun yanı ben saldırmadım pztesı basladım haftada 1 kılo verecegımı soyledı doktor spor eklersen daha da verırsın ben duzenlı spor yapıyorum bununla hayatıma bır cekı duzen verecegıme ınanıyorum :) ben 7 ayda 10 kılo aldım ve onunu kesmezsem bu boyle devam edecek gıbı bu benı korkuttugu ıcın yedıklerıme ozen gosterıyorum artık umarım ısıne yarar gorusmek uzere
Banlıfe sana kolay gelsın zor bır karar vermıssın hersey gonlunce olsun ıyı haberlerını beklıyoruz :)
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: