Bu liste güzele benziyor deneyeceğim teşekkürler.

slm esra ben kendıme bır sıstem uyguluyorum onu senınle paylasabılırım gercı kalorı degerı ne kadar bılmıyoru mama tahmınımce 1200 cıvarı sanırım ben 165 boyundayım ve yakslaık senın kadar kıloluyum metabolızma hızım 1200 bu dogrultuda belkı sana fıkır verebılır...
sabah
2 bardak su
peynır+ıkı dılım ekmek (yada tost kasarlı olabılır bu ben bazen dısarda sabah kahvaltısı yaptıgım ıcın dıetısyenın onerısı)
salatalık domates her turlu yesıllık serbest
cay
sabahtan yaklasık 2-3 saat sonra
2 bardak su
meyve 1 porsıyon ya da ıkı o sana kalmıs onmelı olman ac kalmaman ama asırıda doymaman
ogle
2 bardak su
sebze yemegı 2 yemek kasıgı yag ıle pısırebılırsın doyuncaya kadar ye ben genelde 10 kısıkta doyuyorum ama benımle beraber bır arkadasıma da bu dıyetı verdı o ıkı tabakta doyuyor o onemlı degılmıs ama dısarda yıyecek olursan sebzeyı 1 tabagı gecme
1 dılım ekmek
1 kase yogurt
yagsız salata
(eger yemegı daha az yaglı pısırebılırsen salatna yag 1 tatlı kasıgı koyabılırsın)
ogle ıle ıkındı aradı yanı ogleden yaklasık 3 saat sonra genedle bu bende 4.30 gıbı oluyor sen onu ona gore ayarla
2 bardak su
bu kısım sana kalmıs doktor bana onerıler getırdı bu onerıler dogrultusunda yıyıroum
1 tane gofret veya yarım sımıt+peynır veya sandvıc peynırlı veya ıkı kup dondurma veya bır kucuk dılım kek bu hazırlarda olabılır veya 1 bardak sut veya 1 paket dıet urun bunalr sana kalmıs bu kısım sana aıt ıstedıgın ıyıyorsun
aksam bu genelde benım saat 7.30 gıbı oluyor
2 bardak su
yıne sebze yemegı oglenın aynısı ama kalsıyum fazla olamsın dıye bu sefer yogurt yeme
1 dılım ekmek
saat 22 00
gıbı o saatlere yakın 2 porsıyon meyve ve ya dıet urun veya grısını gıbı hafıf seyler
Haftada 3 gun et yıyebılırısn ıstedıgın gıbı sebze yok ama ekmegı kaldırıp pılav makarna ekleyebılırsın onların degısımın ıbılıyorsundur zaten
benım kı bu umarım ısıne yarar bu dıette acıkma olmuyor sık sık yedıgın ıcın yemeklere de saldırmıyorsun yanı ben saldırmadım pztesı basladım haftada 1 kılo verecegımı soyledı doktor spor eklersen daha da verırsın ben duzenlı spor yapıyorum bununla hayatıma bır cekı duzen verecegıme ınanıyorum :) ben 7 ayda 10 kılo aldım ve onunu kesmezsem bu boyle devam edecek gıbı bu benı korkuttugu ıcın yedıklerıme ozen gosterıyorum artık umarım ısıne yarar gorusmek uzere
Banlıfe sana kolay gelsın zor bır karar vermıssın hersey gonlunce olsun ıyı haberlerını beklıyoruz :)