Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

37271 Mesaj 2584 Konu- Gönderen: 2056 Üye - Son üye: aslihan
Sayfa: 1 ... 21 22 [23]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bulut Ameliyat Oldu  (Okunma Sayısı 3849 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asil Üye
Boy :? Cm
Kilo : ? Kg
Vki : ?
OfflineOffline
« Yanıtla #330 : 14 Ağustos 2010, 16:00:11 »

teşekkür ederim sardunya gidicek bılıyorum ama kılo verdıkçe o mutlulugu yasadıkça tekrar kılo almaktan korkuyor insan bütün bu teleş bundan galıba

Bknz.( benzeyen konu bulunamadı.)

sleve gastektromi  DOÇ.DR KORAY TEKİN  
  opere tarihi 14 nisan 2010
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ DENİZLİ
Asil Üye
Boy :159 Cm
Kilo : 128 Kg
Vki : 50,6
OfflineOffline
« Yanıtla #331 : 14 Ağustos 2010, 16:05:51 »

teşekkür ederim sardunya gidicek bılıyorum ama kılo verdıkçe o mutlulugu yasadıkça tekrar kılo almaktan korkuyor insan bütün bu teleş bundan galıba
bulut  tekrar kilo alma korkusu  bizlerin  kabusu  olucak  hep  bu korkuyla yaşıyacagız

Roux N Y Gastric By Pass
Sn: Doç. Dr. Yunus YAVUZ
opere  tarihim18  mart  2010
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #332 : 14 Ağustos 2010, 16:10:48 »

olmasınyaaa sarduş ben çok yoruluyorum bunu düşünmekten böyle nasıl olacak gün gelıp kılolar gıttıgınde de aynı kaygıları yaşıyacakmıyız ne yapsaka yardımmı almak gerekıyor acaba
KİLOLARINDAN KURTULMUŞ ARKADAŞLAR BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYOR
YARDIM

Süper Üye
Boy :176 Cm
Kilo : 86 Kg
Vki : 27.1
OfflineOffline
« Yanıtla #333 : 14 Ağustos 2010, 21:37:54 »

malesef arkadaşlar bu korku herzaman içimizde olacak,okadar kilolarla özdeşleşmişizki düşünün ki 40 sene kilolu olarak yaşamışsınız ve bir opere ile 6 ayda ideal kilonuza gelmişsiniz nekadar benimseyebilirsinizki ,bugün mağazaya gömlek almaya gittim kilo verdiğimi unutmuşum hala 4 numara ve xxl gömleklere bakıyorum ,yani kilolarımızdan da kurtulsak bence uzun seneler bu kilo fobisi bizlerle beraber olacak.

LAP. SLEEVE GASTRECTOMİ(TÜP MİDE)
18.02.2010  DOÇ.DR.YUNUS YAVUZ
Yeni Üye
*
OfflineOffline
« Yanıtla #334 : 16 Ağustos 2010, 10:39:06 »

ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI VERMEK HIZLI VERMEK DEĞİL BULUT BEN BUNU BİÇOK KEZ YAZDIM cute ACELE YOK

Şenaya katılıyorum bulut hızlı vermek diyetlede ameliyatlada tehlike.Aceleye gerek yok moralinizi yüksek tutun en zorunu başarmışsınız gerisi kolay stres yapmayın derim.
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #335 : 20 Ağustos 2010, 22:44:52 »

canım arkadaşlarım geçen mart ayıda seyehatten dönerken izmirde feyzacımla tanışmıştım ve çok mutlu olmuştum bugün ise bodruma tatıle gelen arkadaşımız arzu ve tatlı kızı ve muhterem annesıyle tanıştım ve çok mutlu oldum nasıl tatlı insanlar anlatamam yüzümdekı gülümseme hala silinmedi çok mutluyum çoook ayrıca eskı resımlerımı gösterdım arzuya bende inanılmaz bır degışim oldugunu söyluyor tabııkı buda benı çok mutlu ettı haa bıde kısa saçın bana çok yakıştıgını da söyledı bende size sölüyim dedim

Yeni Üye
*
Boy :160 Cm
Kilo : 105 Kg
Vki : 40
OfflineOffline
« Yanıtla #336 : 23 Ağustos 2010, 02:11:24 »

ayşecım
nerden başlasam bılmıyorum mısafırperverlığın için çok tşk ederım senı ve yuksel beyı tanıdığıma çok sevındım mukemmel bır çıftsınız ayşecım kızımın yaptığı vukuatlar için hakkını helal et evını mahvetık arkadaşlar gerçekten ayşenın eskı resımlerıyle şimdiki halı çok farklı sankı içinden bırı çıkmış bırde hayırlısıyla fıtık problemını halletse karnı yok olacak bırde bulut nıckını değiştir bence ben sana yenı nıck buldum atom karınca arkadaşlar ayşe zıp zıp gıbı evı 3 katlı  katlar arasında mekık dokuyo hemen hemen aynı kılodayız ben bırkere ınıp çıktım nefes nefese kaldım canım ayşecım herşey için tşk resımlerı sıteye nasıl koyacağız
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #337 : 23 Ağustos 2010, 08:17:22 »

ay arzu çok alemsin çok güldüm zıp zıp haa
canımbenım bizde sizi tanıdıgımız için çok memnun olduk helallik konusuna gelınce hiç bırşey yapmadım ama yerden göge kadar helel olsun tatlı derının bır gülümsemesı dünyalara deger
ayrıca arzu abartmış bıraz hıç bırşeyın mahvoldugu yok ben çok mutluyum çünkü sizde resımlerı görünce anlıycaksınz derınle öyle iyi anlaştıkkı harıka resımler gelıyor ama o resımlerı burada yayınlamak için ne yapmamız lazım bılmıyorum

Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #338 : 24 Ağustos 2010, 20:53:17 »

aslında şu kısacık hayatında umdugunu degı buldugunu yasıyorsun.Sonuçta misafırsın!

hayata karşı körleştigin ,önünü görmez oldugun zamanlarda,bir amağnın tutunacak bır asaya ihtiyaç duyması gibi,bazı şeylere tutunma ihtiyacı hissediyorsun.Tutunacak bir şey de buluyorsun çogu zaman.tesellı bulup bulamaman mutlu olup olamaman nereye nasıl tutundugunla ilgili oluyor...sükütu hayale uğramışsan ya yanlış yere tutunmuş yada boş hayaller kurup bu hayallerın peşınden koşmuşsun demektir...

bu yazıyı şimdi bır yerde okudum ve hoşuma gıtıı paylaşmak istedım

Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #339 : 25 Ağustos 2010, 07:18:40 »

arkadaşlar sabahın körü ama yazmadan edemıycem 1 hafta önce marıo arkadaşımız bır konuşmamız sırasında oda bırısınden duymuş saçlarımız çok döküldügünüz için mayonez sürdügünü ve dökülmenın durdugunu söyledı bende dün deneme fırsatı buldum gerçekten sonuç harıka ama ben şöyle yaptım 2 kaşık mayonez içine birertane e vitamını ve bepanten ampul kırdım karıştırıp saçıma sürdüm ve 4 saat beklettım ama 2 saatte olur sonrada yıkadım gerçekten ellrımı saçımda geçırdıgımde avucum saçla dolardı akşamdan berı dökülme durdu inanamıyorum belki sizde denemek istersınız

Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #340 : 25 Ağustos 2010, 07:22:04 »

bu arada bu saçımıza sürdügümüz yağlı maddelerı saçtan arındırmak çok zordur ama kolay bır yolu var o da şu
saçlarımızı islatmadan önce sadece şampuanla masaj yaptıktan sonra yıkarsanız daha çabuk saçınızın yagdan arındıgını görüceksiniz
bılgılerınıze sunulur

Asil Üye
Boy :174 Cm
Kilo : 147 ile başladım.Şimdi 111 Kg
Vki : 36.7
OfflineOffline
« Yanıtla #341 : 25 Ağustos 2010, 10:52:23 »

paylaşımın için teşekkürler bulutcum.

DOÇ.DR. Yunus Yavuz 04.03.2010 Lap. Sleeve Gastrektomi(Tüp mide)

Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #342 : 25 Ağustos 2010, 12:35:00 »

rica ederim canım arkadaşım

Sayfa: 1 ... 21 22 [23]   Yukarı git
Yazdır