Süper Üye
Boy : Belirtilmemiş
Kilo : Belirtilmemiş
Vki : Belirtilmemiş
|
 |
« : 03 Temmuz 2007, 12:03:22 » |
|
:-( Bu konuya 4. dereceden benzeyen | Bknz. ÇOK ÇOK ÇOK AMA ÇOK MUTSUZUM... :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2007, 12:09:03 » |
|
Derdini söylemeyen derman bulamazmış... :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2007, 12:47:05 » |
|
öyle deme be arkadaşım. selinin dediği gibi sen bizimle seni bu kadar mutsuz eden konu veya konuları paylaş; bizde en azından o çok çokların bir kaç tanesini çıkaralım bu cümleden. belli mi olur yeterince iyi döktürürsek kendini neredeyse "mutlu" bile hissedebilirsin. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2007, 14:14:20 » |
|
Mutsuzum çünkü; 1-Zaten bütün bir insanlık ölüm gibi bir hastalıkla nikahlı iken benim yaşayacağım güzel günleri böylesine acımasız artı bir hastalıkla geçirmeye mecbur olduğum için, 2-Bütün karşılaştığım insanların ilk bakışlarıyla beni yerden yere vururcasına eleştirdiklerini bildiğim için 3-İnsanların benim beynimi, düşüncelerimi hatta insanlığımı bir tarafa bırakıp beni sadece görünüşüm yüzünden bir kalıba oturttukları için, 4-Sadece bu sorun yüzünden kaybettiğim 25 yılım için, 5-Sadece bu sorun yüzünden döktüğüm göz yaşları için, 6-Sonunda gerçekten sağlığımı kaybetme olasılığı olduğu halde sırf bu sorundan kurtulmak adına yaptığım daha doğrusu çektiğim işkenceler için, 7-Bu sorunun en sonunda beni hayata küstürme eşiğine getirdiği için 8-Bana insanların gerçek yüzünü öğrettiği için 9-Çocukluğum gençliğim gibi yaşlılığımın da bu sorunla yok olacağını anladığım için hatta bu sorunla öleceğimi bildiğim için 10-Ne yaparsam yapayım çözemediğim için 11-İsyan etmeye başladığım için 12-Artık yaşadıklarımın beni mutlu olduğum sebepleri saymaktan çok mutsuz olduklarımı saymaya ittiği için MUTSUZUM…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2007, 17:25:46 » |
|
hayat seni gıcık ediyosa inadına gülümse....üzülme bunun kimseye bir yararı olmaz semragül cüğüm.hani kahkahanı duyamadım demekki yeterince atamadın.öptüm canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2007, 00:43:27 » |
|
sevgili semragül bizler niye burdayız sanıyorsun,hepimiz de aynı sorunları yaşadığımız için.ne kadar kendimle barışığız dersek diyelim,aslında hiçbirimiz değiliz.insanlar kıyafet vitrinlerine bakarken ben mutfak eşyası,kap kacak vitrinini hobi edindim.niye? kendimi kandırmaya çalıştğım için.onlar bir kıyafeti gördüğünde"ay çoook güzeeeeel" dediğinde "hıııı güzelmiş" diyorum.sadece ben mi hiç sanmıyorum;sanırım hepimiz de aynı tepkiyi veriyoruzdur. demek istediğim seni çok iyi anlıyorum yani yalnız değilsin.bu mutsuzluklarımızı paylaşmak için birbirimize destek olmak için buradayız. hadi kalk, sen de silkelen ve aramıza katıl,bak şu günlerde diyete başlayan birçok arkadaş var (ben de dahil).hadi sen de başla,hem yazın diyet yapmak daha kolay oluyor.bir sürü sebze meyve var.yarın sabah tartıl kilonu ve boyunu bize yaz.ondan sonra daaa tabiki verdiğin kiloları(yiyecek güncesine yazarsan orda toplanmış oluruz).hadi arkadaşım sen de katıl bize bu işi hep birlikte başaralım. yaşam mutsuz olacak kadar uzun değil.
|
|
|
|
|
|
Kendime güveniyorum ve bu sefer olacaaaaaaaaaak!

|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2007, 06:13:30 » |
|
tamam haklısın kıloyla yasamak çok zor heryerde elestırılerıyorsun bunu bende çok yasadım . ınan bende su an çok mutsuzum ama senın kadarda kendımden vazgeçmedımlütfen sende geçme hergeçen gun obeziteyle savasmaya yardımcı seyler çıkıyor onları dene sonucta bu hayata bır kere gelıyuorsun sonran yok ve önceyıde yakalıyamıyorsun o halde tatını çıkar hayatın sana sunduklarıyla mutlu ol umarım senı daha fazla bunaltmadım kızım etegıme yapıstıgı için aral acele yazıyorum yanlıslarım için kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2007, 08:43:42 » |
|
sevgili semragül ben de ve eminim hepemiz de hergün bu maddelerle boğuşuyoruz. bütün bu olumsuzluklar ne yazik ki bizlerin yaşamının bir parçası haline gelmiş. evet insanlar bakışlarıyla, sözleriyle çok yara açıyorlar, onlara göre çok basit bir çözümü var bütün bunların ve bir çok şeyi rahatlıkla başarabilriken bu "basit işi" başarmakta ne diye bu kadar yetersiz kalıyoruz anlayamıyorlar. anlayamamalarının nedenini hepimiz çok iyi biliyoruz oysa, çünkü söylendiği, düşünüldüğü kadar kolay değil. hayatın getirdikleri ile uğraşırken, bir de beyninle ve vücudunla uzun bir savaşa girmek nasıl kolay olabilir ki. galip gelmekte çok zor ve yıpratıcı ama yapılamaz da değil. aslında bir çoğumuz irili ufaklı zaferler kazanıp daha büyük yenlgiler yaşadığımz için bu durumdayız. bu noktada tek ihtiyacımız olan gerçek bir zafer kazanıp, savunmayı asla elden bırakmamak. yazdıklarımın kulağa pek sevimli gelmediğini biliyorum ama tüm bunların bizim gerçeklerimiz olduğu gerçeğini de değiştirmiyor bu. biz ufak kaçamaklar dışında asla savaşmaktan ya da savunmada kalmaktan kurtulamayacağız. en çok 10. maddeye takıldım aslında. hala yapılacak şeyler ya da tekrarlanabilecek yöntemler olduğunu hem biliyorum hem de buna canı gönülden inanıyorum. senin için doğru olan yolu doğru olan zamanda bulamadığın için böyle hissettiğini tahmin ediyorum. ukalalık olarak algılamazsan arkadaşım (bu samimi ve sıcak platformda arkadaş lafını haddim olmadan kullandığım düşünmezsin umarım) şu ana kadar uyguladığın yöntemler arasında en çok inandığın ve kendini en rahat hissettiğin yöntemi bir kez daha gözden geçirip, geçen sefen ters giden şeyleri nasıl elimine edebileceğini de dikkate alarak mutlu arkadaşın da dediği gibi yeni bir yol açabilirsin bence önünde. her geçen gün daha da bıkkınlık verdiğini biliyorum bu durumun ancak umarım yazdığın kadar umutsuz hissetmiyorsundur şu an. en azından bu platformdaki insanların ve seni sevenlerin, senin böyle mutsuz kalmana izin vermeyeceklerini fark etmiş olduğuna inanıyorum. sende bunu okurken bana dil çıkarıyorsun büyük ihtimal :) napalım hak ettik herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2007, 08:02:51 » |
|
BİR BEYAZ BAYRAK GEREKİYOR ARTIK BANA.BÜTÜN MEVZİLERİNİ KAYBETMİŞ BİR KOMUTANIN ONURUNU DAHA FAZLA ZEDELEMEDEN TESLİM OLMAYI BİLMESİ DE GEREK.
Kendime ve beni bütün sevenlere itiraf etmem gerekiyor; ben böyle yaşadım şu ana kadar bundan sonrada böyle yaşayacağım bana akıl vermekten benim zayıflamamı beklemekten vazgeçin diyeceğim. Offf of
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2007, 10:20:51 » |
|
semragül ben beyaz bayrak çıkarmak istemiyorum sende pes etme.yoksa sen bizi mücadelemizde yanlız mı bırakmak istiyosun...kolay olanımı seçiyosun oysa biz kader birliği etmemişmiydik?biz bu sitede kaderleri çakışan insanlar değilmiyiz?sevgiyle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2007, 11:30:54 » |
|
Bu mücadeleyi yapmaya artık gücüm yok sahra. Olanlara hayranlıkla bakmayı tercih ediyorum şimdilik. Her başlayış ayrı bir yıkılış oluyor benim için. Başarısızlıktan bıktım. Ama şundan emin olun HEPİNİZ dualarım sizinle.Rabbim hepinizi bu dertten kurtarsın. Diyorum ya ben diyete başladım dediğimde annemin bile gözlerinde inançsızlık var artık. Bunu görmek istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asil Üye
Boy :165 Cm
Kilo : 70 Kg
Vki : 25,7
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2007, 11:46:56 » |
|
Semracım bu karamsarlık sana yakışmıyor. Hepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşadık hissettik, yıgıldık kaldık bıkkın olduk ama sonra yine kendimizi topalrladık. Kimseyi umursama buu yapcaksna kendin için yap buna sen inanki başkalarıda inansın, bi sen daha yok ve sen değerlisin bunu unutma, hadi artık gülümse güzelim... tutun hayata
|
|
|
|
|
|
MİNİ GASTRİK BYPAS 27/02/2007 YENİ BİR HAYATA MERHABA....
|
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Temmuz 2007, 21:06:41 » |
|
Bülentcim bütün aileler tabiki öyledir. Söylemek istediğim bu değil ki artık başarızlık yaşamak istemiyorum. Bu beni sevenleri daha da çok üzüyor. Niye kimse beni anlamıyor yaaa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2007, 22:04:03 » |
|
çok değerli arkadaşım hepimiz seni kısmende olsa anlıyoruz ama bir yenilgiyi kabullenmek istemiyoruz çünkü biz burda kendi başına yanlız olan insanlar birşeyler yapmak istiyoruz bunuda birbirimnizi hiç tanımadığımız halde destek vererek yapıyoruz bu yüzden hiç birimizin kaybetmeye tahammülü yok bundan sonra hangimiz düşersek diğerlerimiz onu kaldıracağız ve bu savaşı firesiz yenmek istiyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #14 : 05 Temmuz 2007, 23:19:41 » |
|
semragül inanki bu umutsuzluğun beni çok üzdü ve bugün beni ağlattın güzel kardeşim bize dua ediyon anladıkta sende aramızda ol bu kadar karamsarlık niye boş ver anneni bende annemin laflarına takılmıyom artık kırıldığımdan mümkün olduğunca az görüşüyorum oda şişmanlık konusunda her zaman beni suçlar.manken olmamız gerekmiyor birazda versek inanki hayat kalitemiz yükselir.sen de madem bu kadar ümidin kırıldı güzel kardeşim tatlım madem kader bizim yollarımızı burda çakıştırdıysa ve gecenin yarısında sana mesaj yazıyosam birbirimize dostluk adına sorumluyuz artık.senin bence bu sitede bile olman pes etmediğini gösteriyor.sevgiler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|