Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

37249 Mesaj 2584 Konu- Gönderen: 2056 Üye - Son üye: aslihan
Obezite Yardım ve Dayanışma PlatformuDayanışma AlanıSerbest Kürsübursa da bıldgınız obezıte merkezı var mı????
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: bursa da bıldgınız obezıte merkezı var mı????  (Okunma Sayısı 209 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daimi Üye
Boy : Belirtilmemiş
Kilo : Belirtilmemiş
Vki : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« : 13 Mart 2010, 19:45:16 »

gecen sene uye olmustum bu foruma aradan bır yıl gectı bır cok kez sızın desteklerınızle yenı bır dıyete basladım kımısı uzun surdu kımısı kısa ama olmadıı bana cok destek olanlar var onlara tesekkur edıyorumm ama artık bılmıyorum ne yapacagımı nereye gıdecegımı kendımı o kadar caresız hıssedıyorumkı karamsarlıga kapılmamak ıcın herseyı yapmama ragmen olmuyoo dahada kılo alıyorum engellıyemıyorumm her yenı gunde kılolarım bır sekılde yuzume vuruluyoo ve artık ınsan bır yerde dayanamıyo bursa da yasıyorum ben

butun dıyetısyenlere gıttım sadece bıldıgınız obezıteyle ılgılı bır merkez hastane varsa lutfen brdan ozeldn mesaj atınn dahada kotuye gıtmeden durdurmalıyımm bana yardımcı olursanız sevınırımm.....

Bu konuya 1. dereceden benzeyen | Bknz. bursa da bıldgınız obezıte merkezı var mı????

уєηι вιя вαѕℓαηgı¢...

αмα υмυтℓυ, αzιмℓι,ιѕтєкℓι,мυтℓυ νє кαяαяℓι вιя вαѕℓαηgι¢.

нєяѕєуιη αηαнтαяι вєη∂є вυηυη ƒαякιη∂αуιм νє 31.05.2010 уєηι∂єη вαѕℓιуσяυм.

тυм σℓυмѕυzℓυкℓαяα яαgмєη вυ ѕєƒєя вαѕαяα¢αgιмα ιηαηιуσяυм уєρуєηι ѕαgℓιкℓι,мυтℓυ,нυzυяℓυ νє єη σηємℓιѕι ιѕтє∂ιgιм вιя нαуαт ι¢ιη вυ уσℓ∂α уυяυмєує мє¢вυяυм....
Süper Üye
Boy :o Cm
Kilo : o Kg
Vki : o
OfflineOffline
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2010, 20:06:53 »

bursa acıb.... hastahanesinde yapıldığını okumuştum internetten bir ara gecenin hüznü

Yrd.Doç.Dr  Alper ÇELİK
G.Osman Paşa Ünivers. TOKAT
29-3-2010  tüp mide
Daimi Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2010, 20:34:03 »

bılıyoruma ama amlyt ıstedıgım halde dr lar buna yaklasmıyrlar yasım kucuk oldugu ıcın ben uzun surelı tedavı olabılecegm bır yer aryrmm

уєηι вιя вαѕℓαηgı¢...

тυм σℓυмѕυzℓυкℓαяα яαgмєη вυ ѕєƒєя вαѕαяα¢αgιмα ιηαηιуσяυм уєρуєηι ѕαgℓιкℓι,мυтℓυ,нυzυяℓυ νє єη σηємℓιѕι ιѕтє∂ιgιм вιя нαуαт ι¢ιη вυ уσℓ∂α уυяυмєує мє¢вυяυм....
Süper Üye
Boy :166 Cm
Kilo : Belirtilmemiş Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2010, 08:08:49 »

merhaba gecenin hüznü.yazdıkların beni hüzünlendirdi.hiçbirşey çaresiz değildir.en karamsar olduğumuz birzamanda önümüze bir kapı açılır.inşallah senide aydınlık günler bekliyor.sana tavsiyem istanbula gelmen ve yunus yavuz hocayla tanışman.senin için en uygun şeyi söyleyecektir.bol şanslar.
Daimi Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2010, 14:05:12 »

ben suan unıversıteye hazırlık sınavlarına hazırlandıgım ıcın sehır dısına cıkmam pek mumkun deıl tekrar saol dusun bunlar sadece yazzdıklarım emın olun kı yasadıklarım belkıde yasıma ve bana gore cok agır ve acımasız.....

уєηι вιя вαѕℓαηgı¢...

Asil Üye
Boy :1,80 Cm
Kilo : 106 Kg
Vki : 32,7
OfflineOffline
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2010, 12:59:58 »

Sevgili gecenin hüznü ,

Bu operasyonlar öyle basite alınacak cinsten değil. Hiç acele edilecek bir durum da değil. SEn önce Üniversite sınavını bir atlat , ondan sonra İstanbulda MArmara üniversitesideki obezite cerrahi polikliniğine gidersin. Herşeyden önce moralini bozma. Sınav stresi zaten zordur. Birde bnu dert edip kendini boğma. Herşey düzelir merak etme. Hem istanbuldan bursaya deniz otobüsü var diye biliyorum. Bir gün çıkar gelir görüşürsün ve ilk adımını da atmış olursun.

DOĞAN HER GÜZEL GÜN , BEDENİMDEN BİRŞEYLER GÖTÜRÜRKEN , YERİNE DE MUTLULUK VE EN ULAŞILMAZ SANDIĞIMIZ HAYALLERİ DE  KOYMAYI HİÇ AMA HİÇ UNUTMUYOR Kİ....

Roux-EN-Y Gastric Bypass tarihi : 18 Aralık 2009
Daimi Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2010, 17:46:10 »

Sevgili gecenin hüznü ,

Bu operasyonlar öyle basite alınacak cinsten değil. Hiç acele edilecek bir durum da değil. SEn önce Üniversite sınavını bir atlat , ondan sonra İstanbulda MArmara üniversitesideki obezite cerrahi polikliniğine gidersin. Herşeyden önce moralini bozma. Sınav stresi zaten zordur. Birde bnu dert edip kendini boğma. Herşey düzelir merak etme. Hem istanbuldan bursaya deniz otobüsü var diye biliyorum. Bir gün çıkar gelir görüşürsün ve ilk adımını da atmış olursun.
cok tesekkur ederım bunuda dusunucem ..

уєηι вιя вαѕℓαηgı¢...

Yeni Üye
*
Boy :182 Cm
Kilo : 140 Kg
Vki : 40,31
OfflineOffline
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2010, 20:29:47 »

arkadaslar bende bu sıteyle yenı tanıstım daha bır yazı yazmasını bılmıyorum nasıl yazacagımı bende  bay pass olmak ıstıyorum cunkı ıhtıyacım var yasım 47 seker hastasıyım  zor durumdayım bu amelıyat sadece marmara unıverstesındemı yapılıyor kara denızde yokmu mesela samsun yada trabzonda  yokmu bu ımkanlar eger bılgısı olan varsa ınsanlık adına cevap verırlerse mınnettar olurum saygılarımla
Süper Üye
Boy :o Cm
Kilo : o Kg
Vki : o
OfflineOffline
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2010, 20:51:19 »

karasızım47 ben tokatta olacağım ameliyatımı

Yrd.Doç.Dr  Alper ÇELİK
G.Osman Paşa Ünivers. TOKAT
29-3-2010  tüp mide
Yeni Üye
*
Boy :182 Cm
Kilo : 140 Kg
Vki : 40,31
OfflineOffline
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2010, 10:52:19 »

sevgılı nurcan tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın benım arastırmam su yonde brıncısı ben gıresundan ıstanbulamı gıtmelıyım amelıyet ıcın  (2) de  SGK kurumu bu konuda yardımcı oluyormu emeklıyımde onun  ıcın sordum ayrıca tokatta olduguna gore ıllakı kara denızde vardır  samsun yada trabzonda eger bır detaylı bılgınız varsa paylasırsanız mutesekkır olurum saygılarımla
Süper Üye
Boy :? cm Cm
Kilo : ?kg Kg
Vki : 00
OfflineOffline
« Yanıtla #10 : 23 Mart 2010, 11:25:53 »

kararsızım-47 siz önce bulunduğunuz yer ve yakın çevrenizdeki hastaneleri bir araştırın genel cerrahi servisine başvuracaksınız eğer imkanınız varsa istanbul ve diğer illerede gidebilirsiniz tabi.Vki niz 40 üstü olduğu için ve şeker hastası oldunuza göre sgk opere masrafınızı karşılayacaktır.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: