Daimi Üye
Boy : Belirtilmemiş
Kilo : Belirtilmemiş
Vki : Belirtilmemiş
|
 |
« Yanıtla #150 : 10 Haziran 2010, 22:11:03 » |
|
buluşma karar herkezin ortak kararı olacak birşey tabi diyer arkadarlar ne diyor ama Bu konuya 32. dereceden benzeyen | Bknz. Bir aşı ile zihin ve beden sağlığı gitti!
|
|
|
|
|
|
ne yaparsan yap ne derlerse desinler ne söylerle söylesinler içinden geldigiiii gibi ol
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #151 : 10 Haziran 2010, 23:39:02 » |
|
arkadaşlar açık açık diyeyim ben karşıya gelemem üsküdar kadiköy bana uyar sardunyacım orası bana gerçekten uzak hiç gitmedim bilmiyorumda ayrıca pier lotiye giden arkadaşlar feci kazıklandıklarını söylüyorlar benden söylemesi bizim üsküdarda paşalimanında çok güzel denize sıfır yerler var fethi paşa belturun harika köşk şeklinde restoran ve çay bahçeside var tavsiye ederim salacağıda öneririm ben ataşehirden gelecem gelebilecek arkadaşlar ne taraftan geleceklerini söylerlerse bi ortak nokta bulunur dediğim gibi karşı benim açımdan uzak ama taksim olabilir bizim burdan vesayet var gelebilirim ayrıca buluşma noktası mutlaka mekan olsun anıt, çeşme falan deyip beklemeyelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
Boy :1.69 Cm
Kilo : 95 Kg
Vki : 33.3
|
 |
« Yanıtla #152 : 10 Haziran 2010, 23:45:47 » |
|
aslinda marionun söyledigi cok mantikli herkes oturdugu yeri söylesin ortak bir nokta bulalim ben taaa sancaktepede oturuyorum ordan üsküdara inmek bir saat sürüyor ve ardindan karsiya gecmek sonra dedigini yere gelmek saatler alacak el insaf yani haksizlik olmasin herkesin rahatlikla gelebilecegi bir mekan olsun tabi benim gelecegim tarihi beklerseniz , beklemezseniz karismiyorum :) arkadaşlar açık açık diyeyim ben karşıya gelemem üsküdar kadiköy bana uyar sardunyacım orası bana gerçekten uzak hiç gitmedim bilmiyorumda ayrıca pier lotiye giden arkadaşlar feci kazıklandıklarını söylüyorlar benden söylemesi bizim üsküdarda paşalimanında çok güzel denize sıfır yerler var fethi paşa belturun harika köşk şeklinde restoran ve çay bahçeside var tavsiye ederim salacağıda öneririm ben ataşehirden gelecem gelebilecek arkadaşlar ne taraftan geleceklerini söylerlerse bi ortak nokta bulunur dediğim gibi karşı benim açımdan uzak ama taksim olabilir bizim burdan vesayet var gelebilirim ayrıca buluşma noktası mutlaka mekan olsun anıt, çeşme falan deyip beklemeyelim
|
|
|
|
|
|
Hak serleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Mevlam görelim neyler Neylerse güzel eyler
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #153 : 10 Haziran 2010, 23:55:09 » |
|
bu arada bulusma teklifi benden geldi ama sizler benim gelecegim tarihi gec buluyor bir an önce bulusmak istiyorsaniz ben sorun yapmam
|
|
|
|
|
|
Hak serleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Mevlam görelim neyler Neylerse güzel eyler
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #154 : 11 Haziran 2010, 00:27:37 » |
|
nevar ikikere buluşuruz olmadı üç 15-25 tembuzda mazeret yok taaaa alamanyadan gelecek biz burda görüşmeyeceğiz ılavo you zuhal ılove ypu zuhal lalllaaalllaaalllaaaala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #155 : 11 Haziran 2010, 00:48:50 » |
|
i love you to mario ,ich liebe auch dich mario,je t'aime mario,bende seni seviyorum mario
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #156 : 11 Haziran 2010, 00:55:42 » |
|
15 -25 temmuz degil mariocum 15 temmuz 25 agustos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #157 : 11 Haziran 2010, 01:23:35 » |
|
hadiya daha iyi süper allah biz senle bayağ gezeriz mangalda yaparız balıkda tutarız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #158 : 11 Haziran 2010, 09:46:53 » |
|
göbelde atarız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #159 : 11 Haziran 2010, 09:48:05 » |
|
göbek diyecektim klavyeye bi baksam yazarken ben şimdiden atıyorum allah allah hey allah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #160 : 11 Haziran 2010, 10:11:12 » |
|
olsun biz göbel de atariz göbekde yeterki hepinizi saglikli göreyim ,tek istegim bu hepinizi ailem gibi görüyorum tanimasamda görmesemde hepiniz icin endiseleniyor , dualar ediyorum ......neyse gecelim bunlari yoksa ben yine bunalim takilacam ben gelince en cok balik tutmayi istiyorum hic bir deneyimim olmadi bakarsin balik yerine tüp mide bulurum denizden bana tüp mide cikarmis göbek diyecektim klavyeye bi baksam yazarken ben şimdiden atıyorum allah allah hey allah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #161 : 11 Haziran 2010, 10:12:56 » |
|
kız o tüpün ucunda balık adam olur.hadi sen marmaraya marmaraya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daimi Üye
|
 |
« Yanıtla #162 : 11 Haziran 2010, 10:35:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aktif Üye
Boy :1.70 Cm
Kilo : 121 Kg
|
 |
« Yanıtla #163 : 11 Haziran 2010, 10:39:48 » |
|
Bende katılmak isterim tabi benim oğluşları emanet edicek birini ayarlarsam
|
|
|
|
|
|
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Mevlana
|
|
|
Ziyaretçi
 |
« Yanıtla #164 : 11 Haziran 2010, 11:58:13 » |
|
yarın arzuçetinle sözleşdik üsküdar salacakta korcan çay bahçesinde buluşuyoruz çoluk çocuk eş serbest gelmek isteyenler buraya geliyorum diye yazarsa en azından saat olayını karara bağlarız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|