Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

37272 Mesaj 2584 Konu- Gönderen: 2056 Üye - Son üye: aslihan
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PROF. DR. CÜNEYT KAYAALP'E  (Okunma Sayısı 748 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper Üye
Boy :158 Cm
Kilo : 87 Kg
Vki : 34.8
OfflineOffline
« : 14 Ekim 2009, 21:53:54 »

Aslında bu başlık böyle olmamalıydı.biliyorumki cüneyt hocamda adını kullandığım bi başlık istemezdi.
  Çünkü her yaptığı opereyi basın toplantısıyla anlatan 10-15 opere yaptığı halde obezite kongresinde konuşan insanlara bakınca hocamın 75 i bulan basarılı opereleri benim bu başlığı yazmama sebep oldu.
  Bu konuyu şunun için açtım. Ben malatyada yasıyorum malesefki doğuda beslenme alışkanlıklarından dolayı zannerdersem batıdaki obez sayısından daha fazla obez var ve herkesin tedaviye ihtiyacı var eger cerrahi gerekiyorsa lütfen hem yakınlık olarak hemde maddi imkan bakımından Malatya Turgut Özal tıp merkezindede bu opereler yapıldığı bilinsin.
herkes doktor seciminde elbette özgür ama bi çok insan malatyada yapıldığını bilmiyor. bazen caresiz kalabiliyorlar
 Cüneyt hoca hem opere öncesi hem sonrası her türlü sorularımıza cevap verdi sürekli ulasabildik tedirginligimizi telaşımızı hep sabırla dinledi maddiyatı birçok arkadasımız düsünüyor ve olamıyor eger bi sağlık güvenceniz varsa hiç bir ücret ödemiyorsunuz hocanın muayene parası bile yok direk görüsebiliyoruz.Lütfen eger Malatya ve cevresinde iseniz ve benim gibi obezseniz doktorlar cerrahiye karar verdilerse banada ulasabilirsiniz buradan yeterki herkes mutlu olsun ve saglığına kavuşsun
 Ayrıca beni tanıyanlar biliyorum  bunu bi reklam gibi görmezler zaten degilde cünkü maddi bi yönü yok. sadece hocama duyduğum bi minnet borcu diyelim
 Tabi bu şekildede ödenmez de...

Bu konuya 2. dereceden benzeyen | Bknz. prof.dr.ahmet türk çapar hocamın obezite ile ilgili basındaki röpörtajı
Asil Üye
Boy :1,80 Cm
Kilo : 106 Kg
Vki : 32,7
OfflineOffline
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2009, 22:24:06 »

Cüneyt hoca gibi daha nice idealistlere ihtiyacı var bu ülkenin. Onları bu şekilde yetiştiren , emek veren tüm insanlara , sonsuz saygı ve hürmetlerimle. Maddiyatı hep , ideallerinin üzerinde tutan , yardıma muhtaç insanlara tereddütsüz koşan , Cüneyt hoca ve bütün bu işe gönül vermiş hocalarımıza minnet borçluyuz.

DOĞAN HER GÜZEL GÜN , BEDENİMDEN BİRŞEYLER GÖTÜRÜRKEN , YERİNE DE MUTLULUK VE EN ULAŞILMAZ SANDIĞIMIZ HAYALLERİ DE  KOYMAYI HİÇ AMA HİÇ UNUTMUYOR Kİ....

Roux-EN-Y Gastric Bypass tarihi : 18 Aralık 2009
Süper Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2009, 12:20:50 »

çok doğru  yes
Daimi Üye
Boy :160 Cm
Kilo : 173 Kg
Vki : 75
OfflineOffline
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2009, 13:35:48 »

dr nomarası varmı nasıl ona olaşabilirim

Daimi Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2009, 09:18:27 »

arkadaşlar 3 dokturlada kunuştum .ahmet hoca ankaradaki  tüp mideyi önerdi.izmirde tugrul hocada açık amaliyatla tüp mideyi önerdi.malatyadan cüneyit hoca baypas yaparız açık amaliyatla dedi.açık amaliytan kurkuyorum.arkadaşlar tüp mide hakında ve açık amaliyat hakında bilgisi olan varmı bu şekilde amaliyat olan varmı     bilgi verebilirmisiniz

Süper Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2009, 11:35:03 »

zeynep ben acık ameliyat oldum ve sorun yasamadım iz dışında oda estetik opereyle beraber halledilecek ama tercih senin bazı ark. kapalının daha iyi old. söylüyor benim icin tek fark 4 gün yardım alarak kalktım hepsi bu
Aktif Üye
**
Boy :1,80 Cm
Kilo : 104 Kg
Vki : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2009, 14:45:55 »

zeyno tugrul hoca açık yapmıyor kı  baska rahatsızlığın yoksa mesela ben gibi bende fıtık vardı ona rağmen kapalı yaptı belkı yanlıs anladın

Daimi Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2009, 15:28:19 »

bende hastalık yok allaha şükür ama midemde balon var ondan dulayı açık amaliyat dedi o balonda çıkarılması lazım

Süper Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2010, 17:01:28 »

Bu sayfaya yeniden bişeyler yazmak gerektiğini düşündüm.
   degerli hocam prof. cüneyt kayaalpi daha önce zaten anlatmıştım onun için ne söylesemde az gelir.
   demir leydi arkadaşımızı ptesi kapalı olarak opere etti sadece 6 delik vardı ve hepside çok küçük yani bi süredir malatyada bypass kapalı olarak yapılıyor
   ne malzeme parası ne muayene ücreti ne yatak parası anlayacagınız tamamen ücretsiz olarak kapalı opere yapılıyor daha önce yazmıştım hocamın hiç bir talebinin olmadığını ancak arkadaslar bu acık opere old. icin almıyordur demişlerdi şimdi lapla yapıyor kapalı olarak yine malzemede kullanıyordur ama hiç ücret talebi olmadı
  birçok doktora insanlığıyla insana verdigi degerle ve parayı ön planda tutmamasıyla örnek olmasını dilerim
  ellerine saglık hocam ...
  bu arada sanırım gastrik bypass operesi 150 ye ulastı
Aktif Üye
**
Boy :1 70 Cm
Kilo : 114 Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2010, 12:24:16 »

bu çok güzel bir haber bence çogu kişi bende dahil olmak üzere açık oprden çekiniyordu gerçekten çok sevindim  biggrin   prof dr cüneyt kayaalp hocamızın meslegindeki başarılarının yanısıra insancıllıgınıda duymuştum ben kendi adıma biçok doktorla görüşüp sırf bu yüzden vazgeçmişimdir hasta doktor ilşkisi önemli bişey  karşımda beni konuşmaya deger görmeyen sert sözleri ve somurtan yüzüyle bana tepeden bakan bişeyler sormaya bile çekindigim bi doktorada opr olmayı da istemem ama tam tersi olsa insanın moralide artar Allah kimseye gönül güzelligini kaybettirmesin
Yeni Üye
*
Boy :166 Cm
Kilo : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2010, 13:41:17 »

bana bir parkta cüneyt hocadan bahsettiler ve böyle bir amaliyat olduğundan o kadar sıkıntılıydımki ayaklarım şiş, kilom almış başını gidiyor ve pisikolojik olarak iflas etmiş durumdaydım kalktım hastaneye gittim uzatmayayım çekinerek çaldım kapısını, adam prof kelli felli bir şey bekliyorum kapıyı açtım gençten bir adam cüneyt bey dedim buyrun benim dedi  :biggrin:hani insanın gözüne bakarsınızda size güven verir ya öyle oldu ben ameliyat olmak istiyorum lütfen bana yardım edin üç oğlum var ve ben onların evlendiğini görmek istiyorum dedim şükür rabbime bir dizi kontrolden kısa bir süre sonra ameliyat oldum 7 temmuzda şimdi 11 kilo verdim ama daha ne kadar veririm bilmiyorum tek özlediğim domates salatası ve bol yoğurtlu zeytinyağlı sarma doktora rüyamda sarma yiyorum diyince bana güldü :laugh:ama ne yapayım yinede aferin bana ameliyat sonrası çok korkuyordum dayanamam diye ama dayanıyorum sanırım hayatım boyunca süt içmiycem bir daha çorbayı çok sevmeme rağmen ancak bir öğün bir kepçe tüketebiliyorum aman allahım bu benmiyim diyorum bazen inşallah başarırım.cüneyt  hocaya o kadar çok minnet borçluyumki o allahın bana gönderdiği bir yardım eli zannediyorum. umarım her şey yolunda gider ve o iğreti bakışlardan bana yardım ediyormuş gibi davranıp zayıflama reçetesi veren insanlardan kurtulurum.
Aktif Üye
**
Boy :183 Cm
Kilo : 106 Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2010, 23:26:22 »

Arkadaşlar burada herkes kendi doktorunu övmüş yanlış anlamadıysam ama bende size bir şey dicem dünya üzerinde obezite ameliyatlarının ilk olarak yapıldığı ve şu anda da en çok obezite ameliyatı yapan ülke Amerika benim bildiğim. Ve Türkiyeden amerikada obezite ameliyatları üzerine ihtisas yapan kaç tane doktor var ve başarıları neler? ,Bunları düşünürsek daha doğru olur bence...

Sleeve Gastrectomi 28.01.2010  Doç. Dr. Koray TEKİN

Süper Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2010, 23:38:57 »

sacma sapan konuşmayın övmek için yazılmış yazılar değil bunlar burada maddi imkansızlıkları olup obez yaşamaya mahkum olan insanlar için cüneyt hocanın bir şans bir yeni yaşam kapısı old anlattık yoksa hocamın övgüyede reklamada ihtiyacı yok amerikada çok gelişmiş olabilir ama türk doktorları dünyanın en iyi doktorları çünkü onların sayesinde iyileştik
Yeni Üye
*
Boy :166 Cm
Kilo : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2010, 06:37:35 »

sayın mostar insanı dipsiz bir kuyudan çıkaran herhalde siz olsaydınız sizede aynı minnet duygularını hissederdim amacımız burada kişi yada kişileri övmek değil, hissettiğimiz duyguları burada dile getirdik, bu insanların övülmeye zaten ihtiyaçları yok çünki belli bir yere gelmişler zaten burada bu insanların ne çıkarları olabilirki zaten ameliyatlara kuruş para ödemeden operasyonunuzu olup evinize geliyorsunuz belkide sizin kilonuz benim kadar çok olmadığı için nasıl bir ruh haline sahip olduğumu anlamıyorsunuzdur belki amerikada yada dünyanın herhangi bir yerinde bu operasyon çok yaygındır emin olun benim gibi, bu tür bir tedavi şeklinden haberi olmayan binlerce insan var ve ben bunu öğreneli daha aylar oldu unutmayın herkes siz değil basını yada tıp dünyasındaki yenilikleri takip edemeyebilir  onun için keşke bizi biraz anlamaya çalışsaydınız
Asil Üye
Boy :1.60 Cm
Kilo : 63 Kg
Vki : 24.6
OfflineOffline
« Yanıtla #14 : 26 Temmuz 2010, 09:02:26 »

Cüneyt Hocanın hastalarından biri olarak yazıyorum. 2 kez ameiyat oldum. Birincisi baypss 2. ameliyatım fıtık (ki ameliyat sonrası ağır kaldırmamdan dolayı yani hata benim) Bana yeni bir pencere açtı. O kadar mutluyum ki. Malatya ya gittiğimde kontrolden ziyade özlediğim için ziyarete gidiyorum.
 Frezya parası olmayan ve obez olan insanlar için yazmış. İyi niyetle yazılmış yazıları nasıl yanlış anlıyorsunuz anlamış değilim.  no

06/10/2009 Gastrit Baypss
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: