Aslında bu başlık böyle olmamalıydı.biliyorumki cüneyt hocamda adını kullandığım bi başlık istemezdi.
Çünkü her yaptığı opereyi basın toplantısıyla anlatan 10-15 opere yaptığı halde obezite kongresinde konuşan insanlara bakınca hocamın 75 i bulan basarılı opereleri benim bu başlığı yazmama sebep oldu.
Bu konuyu şunun için açtım. Ben malatyada yasıyorum malesefki doğuda beslenme alışkanlıklarından dolayı zannerdersem batıdaki obez sayısından daha fazla obez var ve herkesin tedaviye ihtiyacı var eger cerrahi gerekiyorsa lütfen hem yakınlık olarak hemde maddi imkan bakımından Malatya Turgut Özal tıp merkezindede bu opereler yapıldığı bilinsin.
herkes doktor seciminde elbette özgür ama bi çok insan malatyada yapıldığını bilmiyor. bazen caresiz kalabiliyorlar
Cüneyt hoca hem opere öncesi hem sonrası her türlü sorularımıza cevap verdi sürekli ulasabildik tedirginligimizi telaşımızı hep sabırla dinledi maddiyatı birçok arkadasımız düsünüyor ve olamıyor eger bi sağlık güvenceniz varsa hiç bir ücret ödemiyorsunuz hocanın muayene parası bile yok direk görüsebiliyoruz.Lütfen eger Malatya ve cevresinde iseniz ve benim gibi obezseniz doktorlar cerrahiye karar verdilerse banada ulasabilirsiniz buradan yeterki herkes mutlu olsun ve saglığına kavuşsun
Ayrıca beni tanıyanlar biliyorum bunu bi reklam gibi görmezler zaten degilde cünkü maddi bi yönü yok. sadece hocama duyduğum bi minnet borcu diyelim
Tabi bu şekildede ödenmez de...
Bu konuya 2. dereceden benzeyen | Bknz. prof.dr.ahmet türk çapar hocamın obezite ile ilgili basındaki röpörtajı