Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

36336 Mesaj 2531 Konu- Gönderen: 2021 Üye - Son üye: HATAYİ
Sayfa: 1 ... 14 15 [16]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: AMELİYAT OLDUM ARTIK ARANIZDAYIM-dnz35-  (Okunma Sayısı 4847 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziyaretçi
Kilo : Belirtilmemiş
Vki : Belirtilmemiş
« Yanıtla #225 : 05 Mart 2010, 05:03:45 »

kız bu resimde ki sen misinn.. fıstık gibi olmuşsun.. artık bu yazın keyfini güzelce çıakrtırsın. darısı artık tüm isteyenlerin başına olsun  yes

Bu konuya 16. dereceden benzeyen | Bknz. AMELİYAT OLUYORUM-dnz35-
Asil Üye
Boy :--- Cm
Kilo : Op. Öncesi:128/şimdi:71,3 Kg
Vki : ---
OfflineOffline
« Yanıtla #226 : 05 Mart 2010, 23:10:40 »

Evet beniiimm kim olcak didem çok alemsiinn  laugh of ya fıstık olamadım daha doktor bundan sonra zor verirsin dedi bugün.bu ay 1,5-2 kg kdr verdim sadece artık veremicem sanırım çok dikkat etmem lazım verebilmek için daydreaming elimden geleni yapıcam artık yaza kadar vermem lazım bi dünya ameliyat bekliyo yazın beni  arghh

OP. TARİHİ: 07,07,2009
OP. TÜRÜ:LAP. SLEEVE GASTRECTOMİ(TÜP MİDE)
OP. SONRASI KAYBEDİLEN KG:57

HER ŞEY ÇOOOOOOK GÜZEL OLACAK :)))
Süper Üye
Boy :o Cm
Kilo : o Kg
Vki : o
OfflineOffline
« Yanıtla #227 : 06 Mart 2010, 08:24:30 »

denizcim aylar ilerledikçe yeme düzeni nasıl oluyor?ilk günler gibi az mı yiyorsun?az yenilse bile kilo verimi duruyor mu?ayrıca aylar geçtikçe yeme isteğinde bir artma gözleniyor mu?sporla aran nasıl?çok sordum galiba:)

Yrd.Doç.Dr  Alper ÇELİK
G.Osman Paşa Ünivers. TOKAT
29-3-2010  tüp mide
Ziyaretçi
« Yanıtla #228 : 08 Mart 2010, 23:52:50 »

faciaa tuğrul hoca mı dedi facia.. verirsin ya.. sen baya dikakt eidyorsun yemelerine içmelerine.. dikaktinle ve azminle verirsin üzülme canım benim.. ben ne yapayım op bile olamadım daha..
Aktif Üye
**
Boy :183 Cm
Kilo : 106 Kg
OfflineOffline
« Yanıtla #229 : 09 Mart 2010, 08:17:56 »

deniz verirsin yaaa sıvı beslenip birazda spor yaparsan verirsin. ama bence şu halinle bile çok süpersin  cute hiç moralini bozma

Sleeve Gastrectomi 28.01.2010  Doç. Dr. Koray TEKİN

Asil Üye
Boy :1.60 Cm
Kilo : 68 Kg
Vki : 26.6
OfflineOffline
« Yanıtla #230 : 09 Mart 2010, 11:30:07 »

Deniz çoooook şaşırdım  wacko ne kadar güzel vermişsin ve incelmişsin. biggrin Bende Cüneyt  hocayla konuştum artık kilo veremiyorum diye bana bundan sonrası senin elinde akşamları yeme aburcuburdan uzak dur ve yürü dedi. Elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ama yürüyüşü düzenli yapamıyorum. Yaza kadar incecik olacağız buna inanıyorum. cute
Fotoğrafında harika görünüyorsun... notworthy

06/10/2009 Gastrit Baypss
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #231 : 09 Mart 2010, 20:35:33 »

denizcim aylar ilerledikçe yeme düzeni nasıl oluyor?ilk günler gibi az mı yiyorsun?az yenilse bile kilo verimi duruyor mu?ayrıca aylar geçtikçe yeme isteğinde bir artma gözleniyor mu?sporla aran nasıl?çok sordum galiba:)
msnde söyledim ama burdan da yazayım  cute tabiki yeme artıyor ilk günkü gibi kalmıyor mide yavaş yavaş büyüyor bu bizim elimizde elimizden geldğince dikket etmek zorundayız.spor yapcak vaktim olmadığı için sadece yürümeye çalışıyorum vakit buldukça.bgn siteden merve ile konuştum (mbasatan) bana son zamanlar kg almaya başladığını ve iştahının inanılmaz açıldığını söyledi  wacko 2 sene  bitmiş op olalı onun ve normal bi insan kadar yiyebiliyormuş  arghh bu beni çok korkuttu tekrar kilo alınabiliyormuş o yüzden ipleri salmayacağız kesinlikle ,bunun bilincinde olalım ilk başta.yani verdikten sonra ömür boyu dikkat edicez geri almamak için kiloları.

deniz verirsin yaaa sıvı beslenip birazda spor yaparsan verirsin. ama bence şu halinle bile çok süpersin  cute hiç moralini bozma

Çok sağol Enes teşekkür ederim  cute Artık sıvı beslenmek istemiyo canım  arghh ya hiç bişey yemeyeyim ya da normal yemek yiyeyim istiyorum  nah hiç bişey yemeden de durabiliyorum hala açlık olmuyor bu güzel bişey bu şekilde elimden geleni yapçam artık  cute

Deniz çoooook şaşırdım  wacko ne kadar güzel vermişsin ve incelmişsin. biggrin Bende Cüneyt  hocayla konuştum artık kilo veremiyorum diye bana bundan sonrası senin elinde akşamları yeme aburcuburdan uzak dur ve yürü dedi. Elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ama yürüyüşü düzenli yapamıyorum. Yaza kadar incecik olacağız buna inanıyorum. cute
Fotoğrafında harika görünüyorsun... notworthy

Teşekkür ederim sizde çok iyi gidiyorsunuz kilonuz az olmasına rağmen  cute inş yaza incecik oluruz hepimiz  wub

Süper Üye
Boy :o Cm
Kilo : o Kg
Vki : o
OfflineOffline
« Yanıtla #232 : 10 Mart 2010, 18:12:56 »

denizcim aslında mbasatan yasadıklarını yazsa hepimize yol göstermiş olur,biliyorsun ilk tüp mide olanlardan birisi,sitede göremiyorum kendisini uzun zamandır.

Yrd.Doç.Dr  Alper ÇELİK
G.Osman Paşa Ünivers. TOKAT
29-3-2010  tüp mide
Daimi Üye
Boy :1. 67 Cm
Kilo : 97 dennn 70 ee geldimm Kg
Vki : 25
OfflineOffline
« Yanıtla #233 : 10 Mart 2010, 20:16:43 »

deniz daha büyük resimlerini istiyorum yol almış insanların resimlerine bakmak bir keyif

içine girdiğim bu kısır döngü bitti artık allaha şükür şimdi çok mutluyum

prf dr Ahmet TÜRKÇAPAR (İbnisina hastanesi) gastrit baypass
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #234 : 10 Mart 2010, 20:28:02 »

Yanlış anlaşılmasın kilo almaya başlamış derken çok değil 3 kg almış ama dikkat etmezsek alırız hepsini geriye nah bunu belirtmek için yazdım  cute büyük resimlerimi hedefe ulaşınca koymayı düşünüyorum öncesi-sonrası şeklinde  wub

Yeni Üye
*
Boy : Belirtilmemiş
OfflineOffline
« Yanıtla #235 : 12 Mart 2010, 23:39:28 »

merhaba arkadaslar sitede daha yenı kaydoldum bende 3 ay önce mide bypası oldum 20 kilo verdim ama su an biki haftadır 1 kilo bile veremedim olan arkadaslar benı bilgilendirebilirmii rica etsem
Süper Üye
Boy :1.72 Cm
Kilo : ŞİMDİLİK 72 Kg
Vki : 24.3 (normal kilolu)morbit obez değilim artık
OfflineOffline
« Yanıtla #236 : 13 Mart 2010, 06:18:37 »

cute ceysin aramıza hoşgeldin senin kilo verememen doğal çünkü duraklama dönemi diye birşey var vücut sürekli kilo vermezz.dinlenmeye bırakır bi müddet sonra yine başlar kilo  vermeye bu 20 günde olur 1 ayda 2 ayda yani kilo verimimnin durması çok doğal...bu kepçeyle almaya kaşıkla vermeye benzer  laugh

12.08.2009 LAP.ROUX-EN-Y GASTRİC BYPASS PROF.DR.AHMET TÜRK ÇAPAR
Asil Üye
OfflineOffline
« Yanıtla #237 : 13 Mart 2010, 21:13:30 »

merhaba arkadaslar sitede daha yenı kaydoldum bende 3 ay önce mide bypası oldum 20 kilo verdim ama su an biki haftadır 1 kilo bile veremedim olan arkadaslar benı bilgilendirebilirmii rica etsem

Merhaba öncelikle sitemze hoşgeldiniz  cute

Özel mesajda da açıkladığım gibi endişelenceğiniz bir durum yok kilonuza göre gayet iyi vermişsiniz.Ve dedğim gibi ilk çok hızlı verilen o kiloların çoğu su-ödem vs idi.Artık yağlarımız gidiyor ve giderken de direniyor tabi.Ben de çok duraklamalar yaşadım,yaşıyorum.Hepimizin yaşadığı olay bu o yüzden endişelenmenize gerek yok.Katı besleniyorsanız en azından 1 öğününüzü sıvı beslenin,spor yapamıyorsanız bir yere giderken otobüs vs kullanmayın yürümeye çalışın,bol su için... bunlar metabolizmayı hareketlendirir ve yine tartıda eksilmeler olmaya başlar  wub
Kolay gelsin , kilosuz günler diliyorum ... cute

Sayfa: 1 ... 14 15 [16]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: